Logo Gennep
Ontwerpbestemmingsplan ‘Koningsven-De Diepen’, Gennep

Ontwerpbestemmingsplan

De gemeente Gennep heeft het ontwerpbestemmingsplan “Koningsven-De Diepen” opgesteld. Dit bestemmingsplan ziet op natuurontwikkeling en delfstoffenwinning in het gebied Koningsven-De Diepen ten noorden van de kernen Ottersum en Milsbeek.

Inzage en zienswijzen

Het ontwerpbestemmingsplan “Koningsven-De Diepen” met bijbehorende stukken ligt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van donderdag 31 oktober 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage, tijdens openingstijden bij het Omgevingsloket in het gemeentekantoor van Gennep, Ellen Hoffmannplein 1 te Gennep (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur). Voor inzage van het plan buiten openingstijden kan een afspraak gemaakt worden op telefoonnummer 0485-494141.

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken raadpleegbaar en beschikbaar op de volgende wijzen:

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn digitaal beschikbaar op http://ro-online.robeheer.nl/0907/

Gedurende de periode van terinzagelegging (dus tot en met woensdag 11 december 2013) kan eenieder een zienswijze indienen over het ontwerpbestemmingsplan. Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan Burgemeester en Wethouders van Gennep, Postbus 9003, 6590 HD Gennep, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Koningsven-De Diepen’. Het is ook mogelijk om mondeling een zienswijze naar voren te brengen. Hiervoor kunt u een afspraak maken op telefoonnummer 0485-494141. Het is niet mogelijk om via elektronische weg (e-mail) een zienswijze in te dienen.

Kennisgeving anterieure overeenkomsten op grond van artikel 6.24 lid 3 Wro

Overeenkomstig artikel 6.24 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening geven burgemeester en wethouders van Gennep hierbij kennis van het feit dat de gemeente Gennep met de initiatiefnemer Teunesen zand en grint b.v. een anterieure overeenkomst heeft gesloten.

Zakelijke beschrijving ter inzage

Een zakelijke beschrijving van de inhoud van deze overeenkomst ligt met ingang van donderdag 31 oktober 2013 gedurende 6 weken ter inzage tijdens openingstijden bij het Omgevingsloket in het gemeentekantoor van Gennep, Ellen Hoffmannplein 1 te Gennep (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur). Voor inzage van de zakelijke beschrijving buiten openingstijden kan een afspraak gemaakt worden op telefoonnummer 0485-494141.

Ten aanzien van deze overeenkomst kunnen geen zienswijzen worden ingediend.

Naar boven