Logo Midden-Delfland
Vaststelling bestemmingsplan ‘Hoornse Kade’, Midden-Delfland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland maken ingevolge artikel 3.8, derde lid, van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 22 oktober 2013 het bestemmingsplan “Hoornse Kade” heeft vastgesteld.

Planbeschrijving en plangebied

Het plangebied van het bestemmingsplan is gelegen ter plaatse van het kassencomplex aan de Hoornse Kade. Het bestemmingsplan maakt het omvormen van het kassencomplex en het naastgelegen onbebouwde gebied aan de Hoornse Kade tot woongebied met maximaal 55 nieuwe woningen mogelijk.

Terinzagelegging

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt samen met het raadsbesluit met ingang van vrijdag 1 november 2013 gedurende zes weken tijdens kantooruren voor een ieder ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden.

Genoemde documenten zijn tijdens de termijn van terinzagelegging digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kiest u voor “bestemmingsplannen” onder de kop “Een plan bekijken”, waarna u de mogelijkheid heeft om het bestemmingsplan op te roepen op het scherm. Dit kan bijvoorbeeld door in te zoomen op de kaart of door het invullen van de locatie, de naam van het bestemmingsplan of het planidentificatienummer: NL.IMRO.1842.bp13DH01-va01. De documenten zijn ook te vinden op de website van de gemeente Midden-Delfland www.middendelfland.nl in de rubriek Bestuur & Beleid > Actueel > Stukken ter inzage.

Beroep

Een belanghebbende kan binnen de termijn van terinzagelegging tegen het raadsbesluit van 22 oktober 2013 schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Voorwaarde is wel dat hij een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar voren heeft gebracht, tenzij hem redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij dit niet heeft gedaan en tenzij het bestemmingsplan gewijzigd is vastgesteld. In het laatste geval kan alleen beroep worden ingediend tegen de gewijzigde onderdelen.

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat het besluit van de gemeenteraad in werking treedt met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn door de indiener van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Den Hoorn, 1 november 2013

Naar boven