Logo Roermond
Bekendmaking terinzagelegging ontwerp bestemmingsplan Trompetter, Roermond

Ontwerpbestemmingsplan ‘Jazz City’

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Jazz City’ (NL.IMRO.0957.BP00000230-ON01) en het bijbehorende MER ligt van 30 oktober 2013 tot en met 10 december 2013 voor een ieder ter inzage. Tevens is het bestemmingsplan digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.roermond.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

  • Het bestemmingsplan betreft de herontwikkeling van een deel van het gebied dat van oudsher ‘Stadsweide’ heet en is gelegen ten noorden van de N280 langs de Maas in Roermond. Het plangebied is globaal begrensd door de Maashaven, de Schipperswal en de Scheepvaartweg. De functionele invulling van het gebied betreft uitbreiding van het DOC, leisure, woningen, een hotel met bijbehorende voorzieningen, horeca, gebouwde parkeervoorzieningen en openbare ruimte.

Tijdens de inzagetermijn is het mogelijk om uw zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan, bij voorkeur schriftelijk, in te dienen bij de gemeenteraad van de gemeente Roermond, Postbus 900, 6040 AX Roermond. U kunt ook mondeling uw zienswijze indienen, hiervoor dient u eerst een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar, telefoon 0475-359 292.

Naar boven