Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten
Vooraankondiging, ontwerpbestemmingsplan ‘Luistruik fase 2A’, ontwerpbesluit Hogere grenswaarden gemeente Nuenen ca., Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Vooraankondiging

Gelet op het bepaalde in artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van de gemeente Nuenen c.a. bekend dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor fase 2A van het plan Park Luistruik.

Fase 2A betreft het gebied in de noordoosthoek van het oude sportpark De Luistruik. In dit gebied wordt beoogd om maximaal 50 grondgebonden woningen te realiseren.

Ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan “Luistruik fase 2A” ligt met ingang van 1 november 2013 gedurende zes weken op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen, voor een ieder ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan kan op het gemeentehuis worden ingezien bij de balie Wonen en Openbare Ruimte.

Het plan is ook raadpleegbaar via de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Luistruik fase 2A’ kan rechtstreeks worden geraadpleegd via de volgende link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0820.BPNuenLuistruik2A-C001

Binnen de termijn van ter inzage ligging kan een ieder schriftelijk een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot dit ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Nuenen, Postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. Een zienswijze kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt bij de heer D. Senders van de afdeling Ontwikkeling en Handhaving (telefoonnummer 040-2631641).

Hogere Waarden

Om de voorziene bebouwing mogelijk te maken, dienen voorafgaand aan de vaststelling van het bestemmingsplan “Luistruik fase 2A” hogere grenswaarden voor wegverkeersgeluid vastgesteld te worden. In verband hiermee ligt het ontwerpbesluit tot vaststellen van hogere grenswaarden voor het bestemmingsplan “Luistruik fase 2A” met ingang van 1 november 2013 gedurende zes weken op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen, voor een ieder ter inzage. Het ontwerpbesluit is ook raadpleegbaar op de gemeentelijke website, www.nuenen.nl

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden een zienswijze indienen met betrekking tot het ontwerpbesluit tot vaststelling van hogere grenswaarden bij burgemeester en wethouders, postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. Een zienswijze kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt bij de heer G. Koops van de afdeling Ontwikkeling en Handhaving (telefoonnummer 040-2631646).

Nuenen, 31 oktober 2013.

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven