Logo Schermer
Ontwerp-afwijkingsbesluit Kleine Dijk 7, Schermer

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schermer maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3, juncto artikel 3.10, eerste lid, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht af te wijken van de regels van het bestemmingsplan Landelijk Gebied 2003 voor het veranderen van de kap van de woning op het perceel Kleine Dijk 7 (kadastraal bekend gemeente Schermer, sectie W, nummer 266).

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt vanaf 30 oktober 2013 tot en met 10 december 2013, gedurende 6 weken, voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, team ruimte, Noordervaart 99 te Stompetoren.

Gedurende voornoemde termijn kan door een ieder schriftelijk een gemotiveerde zienswijze worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 2, 1840 AA Stompetoren. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met dhr. W. de Jongh van het team Ruimte op telefoonnummer 072- 5037320. Alleen degenen die tijdig zienswijzen indienen, kunnen later beroep instellen tegen een uiteindelijk besluit.

Naar boven