Logo Duiven
Vaststelling bestemmingsplan ‘Vitaal Centrum, 1e wijziging’, Duiven

Burgemeester en wethouders van Duiven maken ingevolge artikel 3.8 en 6.12 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat zij op 22 oktober 2013 het bestemmingsplan “Vitaal Centrum, 1e wijziging” heeft vastgesteld en heeft besloten geen exploitatieplan vast te stellen.

Bestemmingsplan “Vitaal Centrum, 1e wijziging”

Bij de uitwerking van het ontwerp van de tweede fase is gebleken dat de bestemmingsgrens tussen het nieuwe pand en de Pastoriestraat de uitvoering van het bouwplan beperkt. Het betreft twee accenten in de gevel die vallen binnen de verkeersbestemming van de Pastoriestraat. Het bestemmingsplan Vitaal Centrum biedt de mogelijkheid om geringe veranderingen in bestemmingsgrenzen (tot maximaal 5 meter) middels een wijziging mogelijk te maken. Met dit wijzigingsplan wordt hier toepassing aan gegeven.

Bij de vaststelling zijn in het bestemmingsplan geen wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerp.

Beroep

Degene die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, kan van donderdag 31 oktober 2013 tot en met woensdag 11 december 2013 beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Indien beroep is ingesteld kan de Voorzitter van de Afdeling tevens worden verzocht een voorlopig voorziening (schorsing) te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voor zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten verschuldigd. De hoogten van deze griffierechten zijn te vinden via www.raadvanstate.nl.

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van genoemde beroepstermijn van zes weken. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de genoemde Afdeling, treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

Informatie

Het wijzigingsplan ligt met ingang van donderdag 31 oktober 2013 tot en met woensdag 11 december 2013 voor iedereen ter inzage bij de Servicebalie, Kastanjelaan 3 te Duiven. Dit loket is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur. Daarnaast is het wijzigingsplan te lezen op de website ruimtelijke plannen.

Voor inzage van de stukken buiten openingstijden kunt u telefonisch een afspraak maken met mevrouw Evelien Haak. Zij is telefonisch bereikbaar via doorkiesnummer (0316) 279 387.

Naar boven