Logo Voorschoten
Omgevingsvergunning en besluit hogere waarden Bachlaan 21, Voorschoten

Burgemeester en wethouders van Voorschoten maken bekend dat vanaf vrijdag 1 november 2013 tot en met donderdag 13 december 2013 in de hal van het gemeentehuis aan de Leidseweg 25 in Voorschoten besluiten met bijbehorende stukken ter inzage liggen van:

  • de omgevingsvergunning voor de activiteiten:

    • bouwen van een bouwwerk als bedoeld in artikel artikel 2.1 lid 1 onder a van de Wabo

    • het gebruiken van gronden of gebouwen strijd met een bestemmingsplan, als bedoeld in artikel 2.1 lid 1 onder c van de Wabo

    voor het bouwen van een zorgcentrum met 52 zorgstudio’s in 6 woongroepen, 41 zelfstandige appartementen, en 6 revalidatie eenheden;

  • het besluit tot vaststelling (ex artikel 110a, lid 1 van de Wet geluidhinder). van hogere grenswaarden voor wegverkeerslawaai voor:

    • 2 woongroepen die totaal 18 zorgstudio’s omvatten op de hoek van de Bachlaan en de Prins Bernardlaan.

De digitale versie van het ontwerp van de omgevingsvergunning is beschikbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het gemeentehuis is geopend op werkdagen van 08:30 tot 13:30. ’s Middags kunnen de stukken op afspraak worden ingezien.

Omgevingsvergunning

Bent u het niet eens met de omgevingsvergunning? En bent u belanghebbende? En heeft u bij de voorbereiding een zienswijze naar voren gebracht of mocht dat van u niet worden verwacht? Dan kunt u tijdens de terinzagelegging van de omgevingsvergunning een beroepschrift sturen aan de Rechtbank Den Haag, Sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Na afloop van de beroepstermijn treedt de omgevingsvergunning in werking. Om dat te voorkomen kunnen indieners van een beroepschrift de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Den Haag verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Dan treedt de vergunning niet in werking voordat op het verzoek uitspraak is gedaan.

Hogere grenswaarden

Bent u het niet eens met de vaststelling van hogere grenswaarden voor het wegverkeerslawaai? En bent u belanghebbende? En heeft u bij de voorbereiding een zienswijze naar voren gebracht of mocht dat van u niet worden verwacht? Dan kunt u tijdens de terinzagelegging van het besluit een beroepschrift sturen aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Na afloop van de beroepstermijn treedt het besluit tot vaststelling van hogere grenswaarden voor het wegverkeerslawaai in werking. Om dat te voorkomen kunnen indieners van een beroepschrift de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Dan treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek uitspraak is gedaan.

Naar boven