Logo Sint Anthonis
Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Wanroij, Broeksteen 3, Sint Anthonis

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van het bepaalde in artikel 3.8, eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Wanroij, Broeksteen 3’ (NL.IMRO.1702.8BPBroeksteen3-ON01) inclusief alle bijlagen ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Dit bestemmingsplan heeft als doel om een vormverandering van het bestemmingsvlak ter plaatse van de locatie Broeksteen 3 te Wanroij, alsmede een verhoging van de verwerkingscapaciteit van de bestaande biomassavergistingsinstallatie mogelijk te maken. Door de vormverandering van het bestemmingsvlak kunnen negen opslagsilo’s, drie sleufsilo’s, een graansilo, een voerkeuken en twee vergistingssilo’s gerealiseerd worden. De totale oppervlakte van het bestemmingsvlak blijft na de vormverandering ongewijzigd. Het bestemmingsvlak wordt wel compacter van opzet.

Reageren op het ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan inclusief alle bijlagen ligt met ingang van 31 oktober 2013 voor de duur van zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Brink 3 te Sint Anthonis. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen op www.sintanthonis.nl onder het kopje bekendmakingen/ruimtelijke ordening. Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn kan tot en met 11 december 2013 door een ieder een schriftelijke dan wel mondelinge zienswijze kenbaar worden gemaakt tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend op het volgende adres: gemeente Sint Anthonis, postbus 40, 5845 ZG Sint Anthonis. Mondelinge zienswijzen kunnen kenbaar worden gemaakt bij de sector S&R, Brink 3, 5845 BH te Sint Anthonis. U kunt hiervoor contact opnemen met Sander van Helden, op telefoonnummer 0485-388888.

Sint Anthonis, 30 oktober 2013

Naar boven