Logo Stede Broec
Vaststelling wijzigingsplan Hoofdstraat 123, Stede Broec

Burgemeester en wethouders van Stede Broec hebben het volgende besluit genomen:

zij hebben het wijzigingsplan vastgesteld voor het perceel Hoofdstraat 123 te Bovenkarspel. Het wijzigingsplan heeft betrekking op de wijziging van het bouwvlak voor de bouw van een woning.

Wet ruimtelijke ordening

Dit wijzigingsplan wordt vastgesteld met toepassing van artikel 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 24.2 van het bestemmingsplan “Kom Stede Broec”.

Ter inzage

De aanvraag en het wijzigingsplan met bijbehorende stukken liggen met ingang van 31 oktober 2013, zes weken ter inzage. U kunt deze inzien tijdens openingstijden van het gemeentehuis bij de afdeling VROM/Bouwen op de 1e verdieping.

U kunt de stukken ook bekijken op www.stedebroec.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl hiervoor heeft u het plan-identificatienummer NL.IMRO.0532.UWPhoofdstraat123-VG01 nodig.

Beroepsprocedure

Tijdens de periode waarin de stukken ter inzage liggen kan er tegen het besluit een beroepschrift worden ingediend. De beroepsprocedure vindt u onderaan deze pagina.

Er kan alleen beroep worden aangetekend door een belanghebbende die tijdig naar aanleiding van het ontwerp van het besluit een zienswijze heeft ingebracht. Tenzij kan worden aangetoond dat men belanghebbende is en redelijkerwijs niet in staat is geweest dit te doen.

Naar boven