Logo Veldhoven
Ontwerpbestemmingsplan ‘Veldhoven-Noord, partiële herziening Wonen-7’, Veldhoven

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8. van Wet ruimtelijke ordening bekend dat van 1 november 2013 tot en met 12 december 2013 het onderstaande bestemmingsplan met daarbij behorende stukken voor iedereen ter inzage ligt in het gemeentehuis. U kunt tijdens de openingsuren terecht in het informatiecentrum. Het plan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en via de website www.veldhoven.nl . Trefwoord ‘bestemmingsplan Veldhoven-Noord, partiële herziening Wonen-7’.

Naam

Bestemmingsplan ‘Veldhoven-Noord, partiële herziening Wonen-7’.

Omschrijving

In het op 25 juni 2013 door de gemeenteraad vastgestelde bestemmingsplan Veldhoven-Noord is de mogelijkheid opgenomen om bij een woning één kampeermiddel te stallen. Deze regeling is niet van toepassing op de bestemming Wonen-7. Dit is echter onvoldoende duidelijk in de bestemmingsregels van deze bestemming verwoord. Met dit bestemmingsplan worden laatstgenoemde bestemmingsregels aangescherpt om verwarring over de mogelijkheden tot het stallen van kampeermiddelen op eigen terrein te voorkomen.

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Veldhoven, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven. Een schriftelijk ingediende zienswijze moet zijn voorzien van een datum, naam, adres en handtekening. Zienswijzen kunnen niet per e-mail worden ingediend. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan deze betrekking heeft.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 14 040.

Hebt u vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel, neemt u dan telefonisch contact op met de gemeente via telefoonnummer 14040 of via email gemeente@veldhoven.nl.

Veldhoven, 30 oktober 2013

Naar boven