Logo Groesbeek
Ontwerpbestemmingsplan ‘Cranenburgsestraat 73’, Groesbeek

Burgemeester en Wethouders van Groesbeek maken conform artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening bekend dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het gebied Cranenburgsestraat 73. Gelijktijdig is besloten om een ieder de mogelijkheid te bieden een zienswijze in te dienen op dit ontwerpbestemmingsplan bij het Omgevingsloket, Dorpsplein 1 in Groesbeek.

Het ontwerpbestemmingsplan omvat het planologisch-juridisch kader om op de locatie Cranenburgsestraat 73 in Groesbeek de bestemmingen ‘burgerwoning, ‘agrarisch’ en ‘niet agrarische bedrijven’ naar de bestemming ‘maatschappelijk’ om te zetten met de mogelijkheid tot verbouw van een gedeelte van de aanwezige schuren ten behoeve van kinderdagverblijf en een ouderendagbestedingsruimte. Van de aanwezige stallen/schuren zal 50% gesloopt worden. De aanwezige caravanstalling en een deel van de camping stoppen volledig. Een landschappelijk inpassingsplan maakt onderdeel uit van het plan.

Een ieder wordt met ingang van donderdag 31 oktober 2013 tot en met woensdag 11 december 2013 in de gelegenheid gesteld om in het gemeentehuis van Groesbeek (Dorpsplein 1) bij het omgevingsloket kennis te nemen van het ontwerp van het bestemmingsplan "Cranenburgsestraat 73" (en de bijbehorende stukken). Het loket is geopend op werkdagen van 9.00u tot 12.00u en op maandagavond van 18.00u tot 19.00u.

Tevens is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen op: http://ruimtelijkeplannen.groesbeek.nl/publicatie/

Een ieder kan binnen de genoemde termijn van 6 weken schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Groesbeek, Postbus 20, 6560 AA Groesbeek. Het is niet mogelijk via internet/e-mail een zienswijze in te dienen.

Voor nadere informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met mevrouw C. Sleyfer, afdeling Ruimte en Welzijn, cluster Ruimte, telefoonnummer 024 – 39 96 217.

Naar boven