Logo Amsterdam - Noord
Verleende omgevingsvergunning Woningen Hamerstraat 20, Amsterdam - Noord

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord maakt bekend dat zij een omgevingsvergunning heeft verleend voor:

Nummer : OLO311961/Z12-41355

Locatie : Hamerstraat 20

Postcode : 1021JV

Omschrijving : Realiseren van 6 woningen in een gedeelte van een bedrijfspand

Activiteiten : “bouwen”, “handelen in strijd met regels voor de ruimtelijke ordening” en “slopen”

Besluit van : 18 oktober 2013

Beroep

Tegen deze vergunning kunnen belanghebbenden een beroepschrift indienen. Het beroepschrift moet binnen zes weken na deze kennisgeving worden ingediend bij de Rechtbank Amsterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. Dit beroepschrift heeft geen schorsende werking: het project kan (ondanks een ingediend beroepschrift) worden uitgevoerd, tenzij een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

Inwerkingtreding

Het besluit treedt inwerking na afloop van de termijn voor het indienen van een beroepschrift, tenzij binnen de bezwaartermijn een verzoek om schorsing (voorlopige voorziening) is ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank; in dat geval treedt het besluit niet eerder in werking dan nadat op het verzoek om schorsing (voorlopige voorziening) is beslist.

Voorlopige voorziening

Degene die beroep heeft ingesteld kan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank verzoeken met het oog op onverwijlde spoed een voorlopige voorziening te treffen. Het verzoek dient geadresseerd te worden aan de Rechtbank Amsterdam, ter attentie van de Voorzieningenrechter, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen het uiteindelijke besluit kan worden ingediend als men belanghebbende is en een zienswijze tegen het ontwerpbesluit heeft ingediend.

Amsterdam-Noord, 29 oktober 2013

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord, H.B.P. Elbers, secretaris

R. Post, voorzitter

Naar boven