Logo Bergen op Zoom
Bestemmingsplan Bedrijvenpark Moermont 2012 onherroepelijk, Bergen op Zoom

Het college van burgemeester en wethouders van de Gemeente Bergen op Zoom maakt bekend dat het bestemmingsplan ‘Bedrijvenpark Moermont’ met plannummer NL.IMRO.0748.BP0193-0301, met ingang van 15 oktober 2013, onherroepelijk is geworden.

Het plangebied wordt omsloten door (ged.) Marconilaan-Noord, Oude Moerstraatsebaan, Fort Moermont en Melanendreef. Het accent ligt in het bestemmingsplan op het bevestigen en regelen van het huidige gebruik, het vastleggen van ruimtelijke kenmerken van de bebouwde en onbebouwde ruimte en het actualiseren (verruiming /uniformering) van de bestemmingsregeling.

Tegen het bestemmingsplan is geen beroep ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het plan is derhalve onherroepelijk geworden. Het bestemmingsplan ligt vanaf 28 oktober 2013 ter inzage op het stadskantoor, J. Obrechtlaan 4 en is tevens digitaal beschikbaar via de onze gemeentelijke website http://www.bergenopzoom.nl onder “Actueel/Bekendmakingen Ruimtelijke Ordening”. Het bestemmingsplan is ook beschikbaar via de landelijke voorziening http://www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0748.BP0193-0401)

Bergen op Zoom, 27 oktober 2013

Naar boven