Vergunning voor het brengen van stoffen in het oppervlakte-waterlichaam de Waal en het onttrekken van oppervlaktewater aan deze rivier, Rijkswaterstaat

BEKENDMAKING

De minister van Infrastructuur en Milieu maakt bekend op 7 oktober 2013 een vergunning met kenmerk ILT-2013/29793, op grond van de Waterwet verleend te hebben aan Combinatie Dura Vermeer Divisie Infra & Ploegam I-Lent te Lent.

Het betreft een vergunning voor het brengen van stoffen in het oppervlakte-waterlichaam de Waal en het onttrekken van oppervlaktewater aan deze rivier.

Het besluit is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerp.

Terinzagelegging

Het besluit met bijbehorende stukken ligt vanaf 31 oktober 2013 voor een periode van zes weken, ter inzage bij:

  • Rijkswaterstaat Oost-Nederland, afdeling NOVV, Eusebiusbuitensingel 66 te Arnhem, op werkdagen van 9.00 uur tot 16.00 uur en

  • de gemeente Nijmegen, Stadswinkel, bezoekadres Mariënburg 75, van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur, donderdag tot 20.00 uur.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de datum van deze bekendmaking bezwaar maken tegen dit besluit. Het gemotiveerde bezwaarschrift dient ingediend te worden bij de minister van Infrastructuur en Milieu, ter attentie van Rijkswaterstaat Dienst Oost-Nederland, Postbus 9070, 6800 ED Arnhem, onder vermelding van Wtw12840. Tevens kan bij de Voorzieningenrechter van de bevoegde rechtbank een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend.

Beroep

Belanghebbenden die zienswijzen hebben ingediend bij het ontwerpbesluit of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dit nagelaten te hebben, kunnen binnen zes weken na de datum van deze bekendmaking tegen dit besluit beroep instellen bij de bestuursrechter. Het gemotiveerde beroepschrift dient ingediend te worden bij de rechtbank binnen het rechtsgebied waarvan de indiener zijn woonplaats heeft. Digitaal beroep kan ingesteld worden via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht (DigiD vereist).

Tevens kan bij de Voorzieningenrechter van deze rechtbank een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend.

Het besluit treedt in werking na bekendmaking.

Arnhem, 18 oktober 2013.

De Minister van Infrastructuur en Milieu, namens deze, het hoofd van de afdeling Vergunningverlening, C. Jol

Naar boven