Logo Oegstgeest
Ontwerpbesluit wijziging gebruik perceel en pand aan de Deutzstraat 19, Oegstgeest

Het college van burgemeester en wethouders van Oegstgeest heeft het voornemen met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 3o van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het bestemmingsplan “Wilhelminapark en Geesten”. Ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 Wabo jo. afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) ligt het ontwerpbesluit omgevingsvergunning van het volgende plan ter inzage:

Wijziging gebruik van het perceel en pand ten behoeve van wonen met kantoor, inclusief aanpassingen pand en realisatie van 2 parkeerplaatsen, aan de Deutzstraat 19 te Oegstgeest. De aanvraag is bij de gemeente bekend onder OLO-nummer 861149.

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 24 oktober 2013 tot en met woensdag 4 december 2013, op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur, ter inzage bij de welkomstbalie in het gemeentehuis aan de Rhijngeesterstraatweg 13 te Oegstgeest. Daarnaast is het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken digitaal beschikbaar op de website van de gemeente Oegstgeest (www.oegstgeest.nl ) in de rubriek ‘Bestemmingsplannen’ onder ‘Nu ter inzage’.

Nadere informatie is verkrijgbaar bij de afdeling Ruimtelijke Ordening via telefoonnummer 14071.

Gedurende de ter inzagetermijn kan een ieder een zienswijze indienen betreffende dit ontwerpbesluit. Er kan een afspraak worden gemaakt voor het indienen van een mondelinge zienswijze of de zienswijze kan schriftelijk kenbaar worden gemaakt aan burgemeester en wethouders van de gemeente Oegstgeest, Postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest.

Naar boven