Logo Neder-Betuwe
Ontwerpbestemmingsplan ‘Oranjestraat 10-20 te Ochten’, Neder-Betuwe

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat van 24 oktober 2013 tot en met 4 december 2013 het ontwerpbestemmingsplan “Oranjestraat 10-20 te Ochten” voor een ieder digitaal raadpleegbaar is via www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1740.bpOCoranjestraatA-ont1

Het ontwerpbestemmingsplan is tevens raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.nederbetuwe.nl onder “naar Bekendmakingen (RBC) / Ruimtelijke ordening / Bekendmakingen 23 oktober 2013”.

Het plan ligt voorts ter inzage bij de balie van het Omgevingsloket in het gemeentehuis, Burgemeester Lodderstraat 20 te Opheusden.

Dit bestemmingsplan voorziet in de vervanging van een zestal twee-onder-een-kap woningen door twee rijtjes van vier seniorenwoningen.

Een schriftelijke of mondelinge zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kan door een ieder gedurende bovengenoemde termijn worden kenbaar gemaakt bij de gemeenteraad van Neder-Betuwe, t.a.v. de raadsgriffier, postbus 20, 4043 ZG Opheusden.

Voor vragen over het plan kunt u contact opnemen met de Afdeling Vergunningverlening & Handhaving (Bouwbalie) en voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte, beide bereikbaar via tel.nr. 0488-449900

Opheusden, oktober 2013.

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe

Naar boven