Logo Maassluis
Vaststelling bestemmingsplan ‘Burgemeesterswijk, 1e herziening’, Maassluis

Burgemeester en wethouders van Maassluis maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 8 oktober 2013 het bestemmingsplan “Burgemeesterswijk, 1e herziening” heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het zuidelijk deel tussen het Vrijheidspark, Kwartellaan en de Merellaan en voorziet in het realiseren van maximaal 45 woningen.

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 25 oktober 2013 gedurende zes weken ter inzage in het publiekscentrum van het stadhuis en is tevens te raadplegen op onze site www.maassluis.nl en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

[www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0556.74BPBurgwijkherz1-0002]

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht tegen het ontwerpbestemmingsplan, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht, beroep instellen.

Crisis- en herstelwet

Op het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan is hoofdstuk 1, afdeling 2 van de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat belanghebbenden in hun beroepschrift moeten aangeven welke bezwaren zij hebben tegen het besluit. Na afloop van de beroepstermijn kunnen geen nieuwe beroepsgronden worden aangevoerd. Vermeld in het beroepschrift dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

Beroep kan ingesteld worden bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Voorts kan, indien beroep is ingesteld, een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (zelfde adressering als hierboven). Aan het indienen van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Naar boven