Logo Bodegraven-Reeuwijk
Verleende omgevingsvergunning voor modelwoning Oudeweg 9 te Reeuwijk, Bodegraven-Reeuwijk

Burgemeester en wethouders van Bodegraven-Reeuwijk maken bekend dat zij een omgevingsvergunning als bedoeld in artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) hebben verleend voor het nabij de entree bouwen van een modelrecreatiewoning aan de Oudeweg 9 in Reeuwijk en die te gebruiken voor het verstrekken van informatie. De omgevingsvergunning wordt verleend voor de volgende activiteiten:

  • het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, lid 1, sub a Wabo);

  • het afwijken van het bestemmingsplan (artikel 2.1 lid 1, sub c Wabo).

Ter inzage

De omgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van donderdag 24 oktober tot en met woensdag 4 december 2013 voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • op de gemeentelijke website: www.bodegraven-reeuwijk.nl > Wonen, leven en werken > Plannen en Projecten > Reeuwijk-Brug > Overige (ruimtelijke) projecten;

  • op papier (inclusief de onderliggende stukken) en digitaal tijdens de openingsuren in het gemeentehuis in Bodegraven;

Deze kennisgeving is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.1901.Oudeweg9-AB80. De bronbestanden van dit besluit zijn beschikbaar gesteld op: http://bodegravenrwijk.gemeentedocumenten.nl

Rechtsmiddelen en inwerkingtreding

Tegen het besluit kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd (dus van vrijdag 25 oktober tot en met donderdag 5 december 2013), beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die tijdig zienswijzen naar voren hebben gebracht over de ontwerpomgevingsvergunning;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingediend.

Beroep dient te worden ingediend bij de Rechtbank ‘s-Gravenhage, (sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EN ’s-Gravenhage). Het besluit treedt in werking, daags na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Daartoe dient, binnen de beroepstermijn, door een belanghebbende die een beroepschrift heeft ingediend, een verzoek om een voorlopige voorziening te worden ingediend bij de voorzieningenrechter van voornoemde rechtbank. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven