Logo Goes
Vaststelling bestemmingsplan ‘Kavel Schipper’, Goes

Burgemeester en wethouders maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad het bestemmingsplan Kavel Schipper op 10 oktober 2013 heeft vastgesteld.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het bouwen van een vrijstaande villa op het perceel kadastraal bekend gemeente Goes, sectie L nr. 464, gelegen tussen Oude Rijksweg 28a en 30 te ’s-Heer Hendrikskinderen.

Het raadsbesluit en het vastgestelde bestemmingsplan liggen vanaf 25 oktober 2013 gedurende zes weken ter inzage in het stadskantoor. Het raadsbesluit en het vastgestelde bestemmingsplan zijn digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0664.BPLG07-VG99 en tevens beschikbaar via www.goes.nl/bestemmingsplannen .

Gedurende de genoemde termijn kan een belanghebbende beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Beroep kan alleen worden ingesteld door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken. De beroepstermijn loopt van 25 oktober t/m 5 december 2013.

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn, tenzij bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening, zoals bedoeld in artikel 8.4 van de Wet ruimtelijke ordening, is gedaan. Als een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het bestemmingsplan pas in werking nadat op het verzoek is beslist.

Naar boven