Logo Rotterdam
Bekendmaking conceptomgevingsvergunning ‘parkeerplaatsen Lokhorsterland’, Rotterdam

Het Dagelijks Bestuur van de deelgemeente Hoogvliet maakt bekend dat zij op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens is een omgevingvergunning te verlenen voor het realiseren van 27 parkeerplaatsen ten behoeve van het gezondheidscentrum “Oude Wal”.

Het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 25 oktober 2013 tot en met donderdag 5 december 2013 ter inzage bij de servicebalie van de:

  • Deelgemeente Hoogvliet, Middenbaan Noord 47.

Het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website

www.rotterdam.nl/omgevingsvergunning . De stukken kunnen dan vervolgens worden geraadpleegd in de rechterrij onder ‘plannen in uitgebreide procedure’.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder over het ontwerpbesluit schriftelijk gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken aan het Dagelijks Bestuur, postbus 600, 3190 AN Rotterdam, onder vermelding van kenmerk OMV.12.11.00019.

Tevens kunnen gedurende deze termijn door een ieder mondeling gemotiveerde zienswijzen kenbaar worden gemaakt. Degenen die mondeling willen reageren kunnen dat, na telefonische afspraak, doen ten kantore van de deelgemeente Hoogvliet. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze servicebalie via het telefoonnummer 010-4726666.

Rotterdam, 23 oktober 2013

Dagelijks Bestuur voornoemd

Naar boven