Logo Overbetuwe
Vastgestelde beheersverordening ‘Elst, Kavels Nieuwe Aamsestraat’, Overbetuwe

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de beheersverordening Elst, Kavels Nieuwe Aamsestraat op 20 augustus 2013 door de gemeenteraad is vastgesteld.

Waar gaat de beheersverordening over?

Het doel van deze beheersverordening is het vastleggen van het bestaande gebruik en de huidige planologische mogelijkheden voor een aantal kavels aan de Nieuwe Aamsestraat in Elst.

De kavels liggen in het gebied dat globaal wordt begrensd door het Colloseum, de spoorlijn, de Nieuwe Aamsestraat en Meiregen / Auditorium te Elst. Ook ligt een kavel ten zuiden van de Nieuwe Aamsestraat tussen de parkeerplaatsen nabij het station en de ten oosten hiervan liggende bedrijfsgebouwen.

Bij de verordening is een kaart opgenomen met de exacte begrenzing van de kavels.

Het bestaande gebruik en de planologische mogelijkheden liggen nu vast in een 3-tal bestemmingsplannen en dit wordt hiermee vervangen door deze beheersverordening.

Waar kunt u het plan inzien?

U kunt de beheersverordening vanaf donderdag 24 oktober 2013 inzien. De beheersverordening en de bijbehorende stukken kunt u bekijken op

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.1734.0158ELSTbvnwaamstr-VSG1.

De bronbestanden zijn beschikbaar via:

http://bronro.overbetuwe.nl/4807A62D-A3DA-4E3C-B033-312BCB38E8A3/

De papieren versie van de verordening kunt u inzien via het omgevingsloket gemeentehuis Overbetuwe, locatie Elst (maandag t/m vrijdag van 8.30-13.00 uur). U kunt hiervoor ook een afspraak maken met iemand van het omgevingsloket via (0481) 362300.

Het is niet mogelijk om bezwaar dan wel beroep aan te tekenen tegen het besluit tot vaststelling van de beheersverordening.

Naar boven