Logo Culemborg
Rectificatie ontwerpbesluit omgevingsvergunning uitgebreide procedure ter inzage, Culemborg

Deze rectificatie is noodzakelijk omdat de publicatie in de Staatscourant op 16 oktober 2013 niet heeft plaatsgevonden. De stukken worden opnieuw ter inzage gelegd, aan de inhoud van de stukken is niets gewijzigd. Hieronder volgt een herhaling van de publicatie met een nieuwe termijn van ter inzage legging.

Burgemeester en wethouders van Culemborg maken bekend dat zij voornemens zijn om voor de volgende aanvraag, een omgevingsvergunning te verlenen voorbereid met de uitgebreide procedure en met toepassing van de afwijkings bevoegdheid als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wabo:

Het oprichten van een nieuwbouw woning met de activiteit:

  • Het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan

  • Het bouwen van een bouwwerk

Het betreft de volgende aanvraag:

  • Achter Rietveldseweg 14b te Culemborg, perceel N 3224. ODR zaak nummer 0214922.

De aanvraag, de ontwerp-omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen ter inzage gedurende zes weken van 24 oktober 2013 t/m 4 december 2013 op werkdagen van 08:30 uur tot 12:30 uur op het stadskantoor, Ridderstraat 250, 4101 BK te Culemborg, voor een ieder ter inzage.

De bekendmaking van het ontwerpbesluit vindt plaats in het huis-aan-huisblad De Culemborgse Courant, de Staatscourant en op de gemeentelijke website (www.culemborg.nl, rubriek Actueel, bekendmakingen).

Zienswijzen

Tijdens deze periode van ter inzage legging, kan een ieder naar keuze mondeling of schriftelijke zienswijzen inbrengen. Deze zienswijze moet uw naam, adres en registratienummer bevatten en, gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 136, 4100 AC Culemborg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met de Omgevingsdienst Rivierenland afdeling Vergunningen team 3, bereikbaar op telefoonnummer 0344 579 314.

Wat doen we met uw zienswijze?

Na afloop van de ter inzage legging neemt de gemeente een definitief besluit. Als u een zienswijze heeft ingediend, stelt de gemeente u schriftelijk op de hoogte van het besluit en de manier waarop ze uw zienswijze hierbij heeft betrokken. De besluiten worden ook op deze pagina bekend gemaakt. U vindt hier ook informatie over hoe u op dat moment bezwaar of beroep kunt aantekenen tegen een besluit.

23 oktober 2013

Burgemeester en Wethouders van Culemborg.

Naar boven