Logo Culemborg
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning uitbreiding winkelcentrum Parijsch, Culemborg

Burgemeester en wethouders van Culemborg maken bekend dat zij voornemens zijn om voor de volgende aanvraag, uitgebreide procedure met de activiteit het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan en de activiteit bouwen, voor de uitbreiding van de supermarkten PLUS en de Lidl, op het perceel Koopmansgildeplein 16 te Culemborg te verlenen. Het project uitbreiden van de PLUS en Lidl met de activiteit:

  • Het bouwen van een bouwwerk conform artikel 2.1, eerste lid, onder a c van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo);

  • Het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan conform artikel 2.1, eerste lid, onder c van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) juncto 2.12, eerste lid onder a, onder 3 (Wabo);

Het betreft de volgende aanvraag:

  • Koopmansgildeplein 16 OLO Nr. 763359, Gem. Culemborg zaak nr. 201300002,

    ODR zaak nr.02141085

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage gedurende zes weken van 28 oktober 2013 tot en met 8 december 2013 tijdens kantooruren op het stadskantoor, Ridderstraat 250, 4101 BK te Culemborg, voor een ieder ter inzage.

Deze stukken kunt u tevens digitaal raadplegen op www.culemborg.nl , onder wonen en leven, bestemmingsplannen en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Tijdens deze periode van ter inzage legging, kan een ieder naar keuze mondeling of schriftelijke zienswijzen inbrengen. Deze zienswijze moet uw naam, adres en registratienummer bevatten en, gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van Burgemeester en Wethouders, postbus 136, 4100 AC Culemborg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met de afdeling Stadsontwikkeling, bereikbaar op telefoonnummer 0345-477 700.

Burgemeester en Wethouders van Culemborg

Naar boven