Logo Drimmelen
Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied en ontwerpMER, Drimmelen

Het college van Burgemeester en Wethouders van Drimmelen maakt bekend, dat met ingang van vrijdag 25 oktober 2013 gedurende zes weken, dus tot en met donderdag 5 december 2013, voor iedereen ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied” inclusief de bijbehorende ontwerpMilieueffectrapportage (MER).

Het bestemmingsplan Buitengebied maakt deel uit van het traject ‘actualisering van bestemmingsplannen’ en is gemaakt ter vervanging van de geldende bestemmingsplannen in het buitengebied. Het bestemmingsplan heeft daardoor betrekking op nagenoeg het gehele buitengebied in de gemeente Drimmelen met uitzondering van de Biesbosch.

In het kader van de bestemmingsplanprocedure is ook een MER opgesteld. Hierdoor kunnen we de effecten van het plan op een volwaardige manier meewegen in de besluitvorming over het bestemmingsplan. De resultaten van het onderzoek naar de milieueffecten zijn verwerkt in het ontwerpbestemmingsplan.

Het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpMER met bijbehorende stukken liggen vanaf 25 oktober 2013 gedurende 6 weken tijdens de openingstijden van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en op donderdag van 18.00 tot 20.00 uur ter inzage in de hal van het gemeentehuis, Park 1 in Made.

Het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpMER zijn ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.1719.0bp12buitengebied-on01.

Tot en met 5 december 2013 kan iedereen mondeling of schriftelijk zienswijzen naar voren brengen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan en/of de ontwerpMER.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij de gemeenteraad van Drimmelen, Postbus 19, 4920 AA Made. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar mevrouw P. Bastiaansen, van maandag tot en met vrijdag telefonisch te bereiken onder nummer 0162 690 209.

Bij uw zienswijze graag vermelden of de zienswijze betrekking heeft op het ontwerpbestemmingsplan en/of de ontwerpMER.

Made, 24 oktober 2013

Burgemeester en wethouders van mmelen, C. Smits secretaris

G.L.C.M. de Kok burgemeester

Naar boven