Logo Aalburg
Kennisgeving Bestemmingsplan ‘Veen, herziening Bagijnhof 64’, Aalburg

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van gemeente Aalburg kennis dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor de gronden gelegen op het perceel Bagijnhof 64 te Veen.

Directe aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan vormt de wens tot herverkaveling van het toekomstig adres Bagijnhof 64. Het betreft het zuidwestelijk deel van de gronden van de Gemeentewerf op het bedrijventerrein de Bagijnhof te Veen.

Op grond van artikel 1.3.1, lid 2 Bro wordt hier gemeld dat géén gelegenheid wordt geboden zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen en dat er op dit moment géén stukken ter visie worden gelegd. Ook is het niet mogelijk voor onafhankelijke instanties advies uit te brengen over het voornemen.

Zodra het ontwerpbestemmingsplan ter inzage wordt gelegd wordt hiervan mededeling gedaan via een publicatie in Het Kontakt, de Staatscourant en langs elektronische weg (gemeentelijke website).

Voor meer informatie over deze kennisgeving kunt u contact opnemen met de afdeling VROM van de gemeente Aalburg op telefoonnummer (0416) 69 87 00.

Naar boven