Logo Deventer
Vastgesteld bestemmingsplan Brinkgreverweg 22, Deventer

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat vanaf 24 oktober 2013 tot en met 4 december 2013 voor een ieder ter inzage ligt:

  • het bij raadsbesluit van 16 oktober 2013 vastgestelde bestemmingsplan ‘Brinkgreverweg 22’

Inhoud

Aan de hand van het bestemmingsplan ‘Brinkgreverweg 22’ wordt de functie ‘horeca’ verwijderd van het perceel van de ‘Brinkgreverweg 22’. Het perceel heeft deze functie abusievelijk verkregen, het betreft hierdoor de vereniging van de planologische en de feitelijke situatie.

Inzien

U kunt het bestemmingsplan inzien tijdens de openingstijden bij:

  • Publiekszaken, Leeuwenbrug 81 te Deventer;

  • de Openbare Bibliotheek, Brink 70 te Deventer.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Brinkgreverweg 22’ kunt u inzien op:

De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op

Reageren

Tot en met donderdag 5 december 2013 kan tegen het bestemmingsplan beroep worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

  • een belanghebbende die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht.

Voorlopige voorziening

Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven