Logo Vlaardingen
Ontwerpbestemmingsplan Oranjepark en ’t Hof, Vlaardingen

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen maken bekend dat met ingang van donderdag 24 oktober 2013 gedurende een termijn van 6 weken het ontwerpbestemmingsplan “Oranjepark en ‘t Hof” ter inzage ligt op de volgende locatie:

bij het Stadskantoor, aan de Westhavenkade 85, maandag t/m vrijdag tijdens openingsuren van 09.00 uur – 16.00 uur.

Het plangebied wordt globaal begrensd door de Westlandseweg in het noorden, de Julianasingel in het oosten, de Hofsingel in het zuiden en de Hoflaan en de Van Linden van den Heuvellweg in het westen.

Het plangebied was voorheen niet opgenomen in een bestemmingsplan. Er gold voorafgaand aan het voorliggende bestemmingsplan alleen de Bouwverordening.

Als resultaat van het wettelijk vooroverleg is het plan op enkele punten aangepast.

Gedurende de termijn van terinzagelegging van donderdag 24 oktober 2013 kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te zijn gericht aan de gemeenteraad, ter attentie van het hoofd Ruimtelijke en Maatschappelijke Ontwikkeling, Postbus 1002, 3130 EB Vlaardingen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mw. Nootenboom van de sectie Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting, tel. 010 – 248 4666.

Vlaardingen, 23 oktober 2013

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen

Naar boven