Logo Loon op Zand
Ontwerpomgevingsvergunning voor het vergroten van de woning op het perceel Wielstraat 14 te Kaatsheuvel, Loon op Zand

Burgemeester en wethouders zijn voornemens een omgevingsvergunning te verlenen voor het vergroten van de woning op het perceel Wielstraat 14 te Kaatsheuvel.

Van donderdag 24 oktober 2013 tot en met woensdag 4 december 2013 kunt u de aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken inzien in de gemeentewinkel van de gemeente Loon op Zand, Nieuwe Markt 5 in Kaatsheuvel. Maak hiervoor een afspraak via het telefoonnummer 0416-289111 of bij de receptie in de gemeentewinkel. Ook zijn de stukken te vinden op www.loonopzand.nl .

Tijdens deze periode kunnen zowel mondelinge als schriftelijke zienswijzen worden ingediend. Stuur uw schriftelijke zienswijze naar: het college van burgemeester en wethouders, postbus 7, 5170 AA in Kaatsheuvel.

Neem voor het inbrengen van mondelinge zienswijzen contact op met de heer H. Hooning, afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer: 0416-289156, e-mail: h.hooning@loonopzand.nl.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen het uiteindelijke besluit kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Naar boven