Logo Ermelo
Ontwerpwijzigingsplan Horsterweg 217, Ermelo

Ontwerpwijzigingsplan ter inzage

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat met ingang van 26 september 2013 tot en met 6 november 2013 het ontwerpbesluit met het ontwerpbestemmingsplan Horsterweg 217 en de daarbij behorende stukken, voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis. U kunt hiervoor terecht tijdens de openingstelling van de afdeling Publiekszaken van 08.30-12.30 uur. U kunt deze stukken ook digitaal raadplegen via www.ermelo.nl/bestemmingsplannen .

Het wijzigingsplan heeft betrekking op een functiewijziging van de bestemming Bedrijven – kwekerij naar de bestemming Wonen.

Ontwerpbesluit hogere grenswaarden op grond van de Wet geluidhinder

Op grond van de Wet geluidhinder is hiervoor een akoestisch onderzoek uitgevoerd. Uit dit akoestisch onderzoek is gebleken dat het geluidsniveau op gevels van de nieuwe woning aan de Horsterweg 217 te Ermelo, boven de volgens de Wet geluidhinder toegestane geluidnorm van 48 decibel zal komen te liggen. Het geluid is afkomstig van het wegverkeer op de Horsterweg te Ermelo.

Het is in dit geval redelijkerwijs niet mogelijk om zodanige maatregelen te treffen dat wel binnen de geluidnormen wordt gebleven. In verband hiermee is het college van burgemeester en wethouders voornemens om op grond van de Wet geluidhinder hogere grenswaarde vast te stellen.

Gedurende bovenvermelde termijn kunnen belanghebbenden bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 500, 3850 AM Ermelo, schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpwijzigingsplan en/of het ontwerpbesluit hogere grenswaarde kenbaar maken. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Publiekszaken.

Ermelo, 25 september 2013.

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven