Logo Ermelo
Ontwerpbestemmingsplan Groevenbeek Noord, Ermelo

Ontwerpbestemmingsplan ter inzage

Het college van burgemeester en wethouders maakt, op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van 17 oktober 2013 tot en met 27 november 2013 het ontwerpbesluit met het ontwerpbestemmingsplan Groevenbeek Noord en de daarbij behorende stukken waaronder het concept beeldkwaliteitsplan, voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis. U kunt hiervoor terecht tijdens de openingstelling van de afdeling Publiekszaken van 08.30-12.30 uur. U kunt deze stukken ook digitaal raadplegen via www.ermelo.nl/bestemmingsplannen . Het ontwerpbestemmingsplan Groevenbeek Noord, met identificatienummer NL.IMRO.0233.BPgroevenbeeknoord-0301, kunt u ook digitaal raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (RO-Online).

Dit bestemmingsplan biedt een juridisch planologisch kader voor het realiseren van 39 woningen in de nieuw te ontwikkelen woonlocatie Groevenbeek Noord, ten zuiden van de voetbalvelden van DVS’33.

Uitnodiging inloopbijeenkomst

Om omwonenden en overige belangstellenden te informeren over deze ontwikkeling houden wij op donderdag 31 oktober 2013 een inloopbijeenkomst. Deze avond wordt gehouden in de foyer van de Dialoog, Raadhuisplein 4, 3851 NT in Ermelo en vindt plaats van 19.30 tot 21.30 uur. Tijdens deze avond kunt u kennis nemen van het plan en de benodigde procedure en kunt u vragen stellen aan de gemeente.

Gedurende bovenvermelde termijn kan een ieder bij de gemeenteraad, Postbus 500, 3850 AM Ermelo, schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Publiekszaken.

Ermelo, 16 oktober 2013.

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven