Plaatsen van scheepvaarttekens op de rivier de Maas, Rijkswaterstaat

BEKENDMAKING BESLUIT

Scheepvaartverkeerswet (Binnenvaartpolitiereglement)

De Minister van Infrastructuur en Milieu maakt, ter voldoening aan de Algemene wet bestuursrecht, het volgende bekend.

Op 19 juni 2013 is door Rijkswaterstaat een aanvraag tot het nemen van een besluit op grond van de Scheepvaartverkeerswet en het Besluit administratieve bepalingen scheepvaartverkeer ontvangen van Consortium Grensmaas B.V., Postbus 36, 6120 AA Born.

De aanvraag heeft betrekking op het plaatsen van scheepvaarttekens op de rivier de Maas ter hoogte van km 14,8 en op het Verbindingskanaal in het Bossche Veld.

Terinzagelegging

Het verkeersbesluit, alsmede andere van belang zijnde stukken liggen vanaf 16 oktober 2013 gedurende 6 weken ter inzage bij:

  • Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, Avenue Céramique 125, 6221 KV Maastricht, na vooraf gemaakte telefonische afspraak.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen binnen 6 weken na de dag van verzending van de beschikking een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de Minister van Infrastructuur en Milieu, p/a de Hoofdingenieur-Directeur van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, Postbus 25, 6200 MA Maastricht.

Op grond van artikel 6:16 van de Algemene wet bestuursrecht schorst het bezwaar de werking van dit besluit niet. Gelet hierop kan tegen dit besluit bezwaar worden aangetekend, gedurende de bezwaartermijn kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend.

Het verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de sector Bestuursrecht van de rechtbank Maastricht of digitaal via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Voor het treffen van een voorlopige voorziening is een griffierecht verschuldigd.

Inlichtingen

Voor het verkrijgen van nadere inlichtingen over de ter inzage gelegde verkeersbesluiten kunt u zich tijdens kantooruren wenden tot mevrouw M. Pleyers-Onnou van de afdeling Vergunningverlening van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, telefonisch bereikbaar via nummer 06 – 51 36 60 62.

De Minister van Infrastructuur en Milieu, namens deze, het hoofd van de afdeling Vergunningverlening, Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, T.L.B. du Chatinier

Naar boven