Logo Zuid-Holland
Publicatie Ontwerp Herziening Provinciale Structuurvisie en Verordening Ruimte Oostvlietpolder Veenderveld 2, Zuid-Holland

Het ontwerp van de Herziening Oostvlietpolder Veenderveld 2 ligt van maandag 28 oktober t/m woensdag 27 november 2013 ter visie. In deze periode kan iedereen met een zienswijze reageren op de door Gedeputeerde Staten vastgestelde ontwerpwijzigingen van structuurvisie en verordening

De structuurvisie en verordening worden thans herzien om uitvoering te geven aan de door Provinciale Staten vastgestelde motie 420 waarin Gedeputeerde Staten gevraagd zijn de functieaanduiding bedrijventerrein te schrappen van de locatie Oostvlietpolder (gemeente Leiden) en deze aanduiding te vervangen door een “groene” functieaanduiding. Tegelijkertijd zal aan de locatie Veenderveld 2 (gemeente Kaag en Braassem) de bestemming bedrijventerrein worden gegeven.

Waar kunt u de ontwerpen inzien?

  • 1. U kunt het ontwerp van de Herziening Provinciale Structuurvisie en Verordening Ruimte Oostvlietpolder Veenderveld 2 inzien en downloaden via http://www.zuid-holland.nl/herziening-oostvlietpolder-veenderveld-2.

  • 2. U kunt de wijzigingen van de structuurvisie en de verordening verder raadplegen via ruimtelijkeplannen.zuid-holland.nl

  • 3. Tijdens kantooruren liggen alle documenten ook ter inzage bij “Het Loket” in het Provinciehuis, Zuid-Hollandplein 1 in Den Haag.

Hoe dient u uw zienswijze in?

U kunt uw zienswijze(n) op de ontwerpwijzigingen van de structuurvisie en de verordening schriftelijk of per e-mail indienen.

schriftelijke zienswijze

U kunt uw reactie sturen naar onderstaand adres:

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland

t.a.v. mw. H. Maagdenberg

afdeling Ruimte, Wonen en Bodem

Postbus 90602

2509 LP Den Haag

e-mail

visieopzuidholland@pzh.nl

Tips voor zienswijze

Maak uw zienswijze zo concreet mogelijk. Geef daarbij aan op welk onderdeel uw zienswijze betrekking heeft en wat uw motivering is. Uw zienswijze kan alleen betrekking hebben op onderwerpen die deel uitmaken van de Ontwerp Herziening Oostvlietpolder Veenderveld 2. In dit geval betreft dit enkel een aantal kaartwijzigingen in de structuurvisie en de verordening. Overige beleidswijzigingen zijn niet aan de orde. Vermeld ook uw naam, e-mail en adres.

Vervolg

Ieder die een zienswijze heeft ingediend wordt geïnformeerd over de Nota van Beantwoording met alle zienswijzen, voorzien van een reactie. De zienswijzen kunnen leiden tot aanpassing van het ontwerp op onderdelen.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen kunt u terecht bij de afdeling Ruimte, Wonen en Bodem van de provincie Zuid-Holland, telefoon 070 – 4417464 en 070 – 4417269 of emailadres visieopzuidholland@pzh.nl of via www.zuid-holland.nl/visieopzuidholland

Naar boven