Logo Middelburg
Ontwerpbestemmingsplan 'Klarenbeek', Middelburg

Burgemeester en wethouders van Middelburg maken bekend, dat op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, het ontwerpbestemmingsplan “Klarenbeek” vanaf 24 oktober 2013 gedurende zes weken (tot en met 4 december 2013) voor een ieder ter inzage ligt bij de vakbalie in het Stadskantoor aan de Kanaalweg 3 te Middelburg.

Het bestemmingsplan is tevens digitaal in te zien op onze website www.middelburg.nl onder wonen en (ver)bouwen / bestemmingsplannen / plannen in procedure.

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze site selecteert u het tabblad ‘bestemmingsplannen’, waarna u het plan op verschillende manieren kunt oproepen. U kunt het plan direct inzien door in het tabblad ‘ID’ de plancode NL.IMRO.0687.BPKLA-ON01 in te vullen.

Het plangebied omvat de wijk Klarenbeek en wordt globaal begrensd door de Brigdamseweg (noordzijde), Nieuwenhovenseweg en Nadorstweg (zuid-oost zijde), Noordweg (westzijde). Het bestemmingsplan vervangt het bestemmingsplan “Klarenbeek” dat in 2003 door de gemeenteraad is vastgesteld. Ook wordt het bestemmingsplan “Noordsingel” (vastgesteld op 31 augustus 2010) in dit plan overgenomen. Tot slot zijn ook alle verleende vrijstellingen, ontheffingen en afwijkingsbesluiten, in dit nieuwe bestemmingsplan overgenomen.

Gedurende genoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de raad van de gemeente Middelburg, Postbus 6000, 4330 LA Middelburg. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze binnen de genoemde periode is het noodzakelijk tijdig vooraf een afspraak te maken via telefoonnummer (0118) 67 52 85.

Middelburg, 23 oktober 2013

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven