Logo Barendrecht
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning vervangende nieuwbouw woning aan de Middeldijk 13, Barendrecht

Burgemeester en wethouders van Barendrecht maken bekend dat met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning te verlenen voor het oprichten van een woning aan Middeldijk 13 in Barendrecht.

Inzien ontwerpbesluit

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning ligt samen met de bijbehorende stukken ter inzage van 7 februari t/m 21 maart 2013 bij het gemeentelijke Servicecentrum. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 15.00 uur, maandag- en woensdagavond van 18.30 – 20.00 uur. Ook is het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken digitaal beschikbaar op de site van de gemeente www.barendrecht.nl > actueel > ter inzage > ruimtelijke ordening.

Zienswijzen

Gedurende hierboven genoemde periode kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Barendrecht, Postbus 501, 2990 EA Barendrecht. Voor een mondelinge zienswijze dient u een afspraak te maken met de heer D.T. Amesz via telefoonnummer 14 0180.

Naar boven