Logo Kaag en Braassem
Ontwerpbestemmingsplan ‘Kaag’, Kaag en Braassem

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Kaag’ met ingang van 24 oktober 2013 voor zes weken ter inzage wordt gelegd.

Bestemmingsplannen moeten elke 10 jaar herzien worden. Daarom wordt een nieuw bestemmingsplan gemaakt voor de kern Kaag. Tevens zijn diverse initiatieven verwerkt. Het betreft Julianalaan 3 (uitbreiding met een loods), Julianalaan naast 26 (bouw woning), Julianalaan 29 (recr. activiteiten), Julianalaan 55 en 74 (saneren bedrijfsbebouwing en woningen; mogelijk maken 4 woningen en 6 appartementen).

In verband met de uitbreiding ter plaatse van Julianalaan 3 is tevens een besluit Hogere Grenswaarde nodig voor de woning Julianalaan 1. Het ontwerp hiervan ligt tegelijkertijd ter inzage.

Van donderdag 24 oktober 2013 tot en met woensdag 4 december 2013 ligt het ontwerpbestemmingsplan voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, Westeinde 1 te Roelofarendsveen. U bent welkom op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur of op afspraak.

Het ontwerpbestemmingsplan is in die periode ook te vinden via de gemeentelijke website www.kaagenbraassem.nl via ‘Wonen en leven’ → ‘Wonen en bouwen’ → ’Bestemmingsplannen’ en tevens is het te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl via de ID-code: NL.IMRO.1884.BPKGKAAG-ONT1.

Gedurende de ter inzage termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling bij de gemeenteraad kenbaar maken. De zienswijze moet worden gericht aan de gemeenteraad van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen, onder vermelding van ‘zienswijze bestemmingsplan Kaag’.

Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met dhr Beelen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantenadviseurs, tel. (071) 332 72 72, e-mail info@kaagenbraassem.nl.

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem,

23 oktober 2013

Naar boven