Logo Teylingen
Wijzigingsplan 6 Prinsenweg 30 Voorhout ‘Landelijk gebied 2004, Voorhout’, Teylingen

Identificatienummer: NL.IMRO.1525.WP2012TEY01016-0401

Toelichting wijzigingsplan

Voor de bedrijfsvoering van de Gebroeders Kortekaas aan de Prinsenweg 30 in Voorhout is het nodig om de bedrijfsbebouwing uit te breiden. In aansluiting op de wijzigingsbevoegdheid in het vigerende bestemmingsplan wordt zodoende het bouwvlak op deze locatie uitgebreid. Hierdoor ontstaat ruimte op het agrarische bedrijfsperceel om de benodigde nieuwe bebouwing te realiseren. In opdracht van de initiatiefnemer is voor de locatie daarom een wijzigingsplan opgesteld dat voorziet in een groter bouwvlak. Dit wijzigingsplan is door het college van burgemeester en wethouders vastgesteld op 22 januari 2013.

Ter inzage

Het collegebesluit met het vastgestelde wijzigingsplan liggen met ingang van donderdag 7 februari 2013 tot en met woensdag 20 maart 2013 voor een ieder ter inzage.

Inzien

U kunt het wijzigingsplan inzien bij het Contactcentrum in het gemeentekantoor, Wilhelminalaan 25 in Sassenheim.

De digitale versie van dit wijzigingsplan kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Op www.teylingen.nl onder Wonen – Bouwen en wonen – Plannen en projecten – Voorhout – Prinsenweg 30, Voorhout vindt u een link naar het digitale wijzigingsplan. Daarnaast vindt u een link naar de authentieke digitale bestanden en kunt u een pdf-bestand van de analoge versie van het wijzigingsplan downloaden.

(N.B. Indien er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit ruimtelijke ordening de digitale versie beslissend.)

Beroep

Tegen het besluit van de raad kunnen belanghebbenden van vrijdag 8 februari 2013 tot en met donderdag 21 maart 2013 beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit geldt alleen voor:

  • degene die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet in staat is geweest een zienswijze in te dienen;

Belanghebbenden kunnen bij de Voorzitter van die Afdeling tevens een verzoek om voorlopige voorziening doen. Een verzoek om voorlopige voorziening is alleen ontvankelijk als daarbij een spoedeisend belang kan worden aangetoond.

Het vaststellingsbesluit treedt op vrijdag 22 maart 2013 in werking, tenzij binnen die termijn naast een beroepsschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Informatie

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met de heer Fariq Ishaak van de afdeling Ruimte. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 14 0252.

Naar boven