Logo Terneuzen
1ste Wijziging van de beheersverordening ‘Axelse Vlakte’ vastgesteld, Terneuzen

WET RUIMTELIJKE ORDENING

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen maken volgens artikel 3.38, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 19 september 2013 de 1ste wijziging van de beheersverordening ‘Axelse Vlakte’ (NL.IMRO.0715.BVAXVL02-VG99) heeft vastgesteld.

De vastgestelde 1ste wijziging van de beheersverordening met de daarbij behorende stukken is vanaf 24 oktober 2013 digitaal raadpleegbaar bij de publieksbalies in het stadhuis, Stadhuisplein 1 in Terneuzen en in de vestigingen Markt 1 in Axel en Westkade 107 in Sas van Gent.

De 1ste wijziging van de beheersverordening ‘Axelse Vlakte’ is integraal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl alsmede via www.terneuzen.nl/bestemmingsplannen

Met de 1ste wijziging van de beheersverordening Axelse Vlakte wordt de verbeelding behorend bij de beheersverordening Axelse Vlakte vervangen door een verbeelding waarop de archeologische waarden juist zijn weergegeven. Hiermee komt voor een groot deel van de Axelse Vlakte de huidig geldende onderzoeksplicht te vervallen. Voor een groot deel van het gebied zijn geen bodemlagen aanwezig waarin waarden worden verwacht.

Op de datum van inwerkingtreding van de wijziging vervalt het besluitvlak Waarde – Archeologie, vastgesteld door de raad op 25 juni 2013 en treedt het besluitvlak Waarde – Archeologie zoals aangegeven in deze wijziging in werking.

Tegen de vaststelling van de beheersverordening is geen beroep mogelijk. De beheersverordening treedt in werking op 24 oktober 2013.

Terneuzen, 23 oktober 2013

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen, De secretaris, F.M.L. Lauret

De burgemeester, J.A.H. Lonink

Naar boven