Logo Binnenmaas
Ontwerpbestemmingsplan en anterieure overeenkomst ‘Bedrijventerrein Reedijk Heinenoord’, Binnenmaas

Burgemeester en wethouders van de gemeente Binnenmaas maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Reedijk Heinenoord’ vanaf maandag 21 oktober 2013 voor een periode van 6 weken ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de herstructurering en uitbreiding van bedrijventerrein Reedijk in Heinenoord met als doel een kwalitatief hoogwaardig en functioneel bedrijventerrein te realiseren.

Tijdens de ter inzage termijn kan het ontwerpbestemmingsplan worden ingezien bij de balie van het servicecentrum Ruimte en Groen in het gemeentehuis, Sportlaan 22 in Maasdam. Ook is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen via de website van gemeente Binnenmaas, www.binnenmaas.nl onder ‘Actueel / Bekendmakingen en besluiten’ en via de website: www.ruimtelijkeplannen.nl onder ‘NL.IMRO.0585.BPHNDBTreedijk-ON01’.

Tijdens de periode dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan een ieder (bij voorkeur schriftelijk) een zienswijze indienen bij. Deze zienswijze kan worden gericht aan de gemeenteraad van Binnenmaas, Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam. Voor het geven van een mondelinge zienswijze of voor een meer uitgebreide toelichting kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de balie van het servicecentrum Ruimte en Groen, telefoonnummer 078-676 44 33. Wij wijzen u erop dat het indienen van een zienswijze per e-mail niet mogelijk is.

Anterieure overeenkomst (exploitatieovereenkomst)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Binnenmaas maken bekend dat zij op grond van artikel 6.24 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening op 14 en 15 oktober 2013 een raamovereenkomst hebben gesloten met Reedijk Infra B.V. ten behoeve van de herstructurering en uitbreiding van bedrijventerrein Reedijk in Heinenoord. Voor deze zelfde ontwikkeling zijn op 14 en 15 oktober 2013 individuele exploitatieovereenkomsten gesloten met Dôme Vastgoed Wassenaar B.V., Trivesta B.V., Heemhave Beleggingen B.V./Pe-Pe Parts Beheer B.V., Pe-Pe Parts Beheer B.V./de heer L.A. van der Post/de heer A.F. van der Post en Green Properties B.V. In de overeenkomsten zijn de wederzijdse verplichtingen en het verhalen van de kosten van de grondexploitatie vastgelegd.

Een zakelijke beschrijving van de exploitatieovereenkomsten ligt vanaf maandag 21 oktober 2013 ter inzage bij de balie van het servicecentrum Ruimte en Groen in het gemeentehuis, Sportlaan 22 in Maasdam, Het indienen van een zienswijze of bezwaarschrift tegen de exploitatieovereenkomst is niet mogelijk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de balie van het servicecentrum Ruimte en Groen, telefoonnummer 078-676 44 33.

Binnenmaas, 18 oktober 2013

Naar boven