Logo Boekel
Wijzigingsplan Schutboom 5 vastgesteld, Boekel

Burgemeester en wethouders van Boekel maken bekend dat zij overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.6, lid 1, sub a van de Wet ruimtelijke ordening en de regels van het geldende bestemmingsplan “Buitengebied 2005” het geldende bestemmingsplan aan de Schutboom 5 hebben gewijzigd. Bij besluit van 10 oktober 2013 hebben zij het wijzigingsplan gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan. Het plan is bekend als wijzigingsplan “Schutboom 5 Boekel”.

Beschrijving

Het plan voorziet in de vormverandering van het bestaande agrarische bouwblok aan de Schutboom 5 te Boekel. Dit ten behoeve van de aanleg van een nieuwe in- en uitrit en enige verharding voor het bedrijf aan de zuidzijde van het perceel. Het betreft hier een grondgebonden tuinbouwbedrijf. De locatie betreft het kadastrale perceel bekend als gemeente Boekel, sectie M, nummer 614 en 378 (gedeeltelijk).

Naar aanleiding van een zienswijze van de provincie is de vergroting van het bouwblok, zoals opgenomen in het ontwerp, los gelaten en is uiteindelijk alleen een vormverandering van het bouwblok vastgesteld, waarmee aan de ingediende zienswijze tegemoet is gekomen.

Exploitatie

De exploitatie van het plan en eventuele andere kosten komen geheel voor rekening van de ondernemer. Dit is middels een anterieure overeenkomst tussen partijen anderszins geregeld. Er is geen exploitatieplan noodzakelijk.

Inzage

Het besluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 24 oktober 2013 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis te Boekel tijdens openingstijden. Het besluit is tevens raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl, onder identificatienummer NL.IMRO.0755.BPWBGschutboom5-VA01.

Beroep indienen

Belanghebbenden die aan kunnen tonen dat ze redelijkerwijs niet in staat zijn geweest (tijdig) zienswijzen bij ons college naar voren te brengen, kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging tegen het vaststellingsbesluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA in Den Haag.

23 oktober 2013

Naar boven