Logo Gemert-Bakel
Ontwerpbestemmingsplan ‘Gemert-Bakel Buitengebied oktober 2013: Centrumvoorziening Golfbaan in Bakel’, Gemert-Bakel

Burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat de het ontwerp bestemmingsplan “Gemert-Bakel Buitengebied oktober 2013: Centrumvoorziening Golfbaan in Bakel” ter inzage ligt.

Omschrijving plannen

In navolging van het Integraal Gebiedsprogramma Bakel – Milheeze Noord (IGP), is op 9 oktober 2008 het bestemmingsplan “Bakelse Plassen 2008” vastgesteld. Dit bestemmingsplan voorzag o.a. in de ontwikkeling van een golfbaan met bijbehorende voorzieningen (clubhuis, driving-range en parkeerplaats) ter plaatse van de Bakelse Plassen. Bij de realisatie van het clubhuis is echter geconstateerd dat het gebruik van het clubhuis niet correct is verwerkt in het geldende bestemmingsplan, waardoor het niet mogelijk is horeca-activiteiten t.b.v. niet-leden te exploiteren. Om dit te herstellen is een herziening van het bestemmingsplan noodzakelijk.

Stukken in het gemeentehuis inzien

Het ontwerp bestemmingsplan ligt met ingang van 21 oktober 2013 gedurende zes weken in het gemeentehuis ter inzage. Wilt u de stukken in het gemeentehuis inzien? Dit kan als u hiervoor een afspraak maakt. Op www.gemert-bakel.nl maakt u een afspraak op een moment dat het u uitkomt. Beschikt u niet over internet, dan kunt u ons ook bellen.

Stukken digitaal inzien

U kunt de stukken ook digitaal inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze indienen

Iedereen wordt in de gelegenheid gesteld binnen de hierboven vermelde termijn schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze op het ontwerp kenbaar te maken bij de raad van Gemert-Bakel, postbus 10.000 5420 DA Gemert. Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, kunt u een afspraak maken via www.gemert-bakel.nl.

Gemert, 18 oktober 2013

Naar boven