Logo Delft
Omgevingsvergunning Duimelot Reinier de Graafweg, Delft

Voor het bouwplan “Duimelot” op de locatie Reinier de Graafweg ongenummerd, het oprichten van een kinderdagverblijf is een omgevingsvergunning en een verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad (vvgb) vereist. De concept-omgevingsvergunning en de concept vvgb liggen ter inzage. Iedereen krijgt de gelegenheid om een reactie te geven op deze documenten.

Bekijken van het plan

Iedereen kan de aanvraag en het daarbij behorende ontwerpbesluit en de concept vvgb vanaf 17 oktober 2013 tot 28 november 2013 bekijken bij de Stadswinkel, Phoenixstraat 16, openingstijden:

op afspraak: maandag t/m donderdag van 8 tot 17 uur en vrijdag van 8 tot 20 uur

Bij de Stadswinkel kunt u een kopie aanvragen van de gegevens behorende bij de aanvraag. De concept-omgevingsvergunning is samen met de ruimtelijke onderbouwing ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl onder nr. NL.IMRO.0503.OV0004-1001.

Inloopavond

Op dinsdag 29 oktober 2013 wordt op de locatie Buitenhuis, Buitenhofdreef 274, een inloopavond gehouden van 18.00 uur tot 19.00 uur. Tijdens deze avond kunt u vragen stellen en eventueel mondeling een zienswijze indienen.

Reageren op het ontwerpbesluiten

U kunt gedurende de inzagetermijn reageren op het plan door uw zienswijze op het ontwerpbesluit te sturen naar:

Gemeente Delft

Afdeling Veiligheid

Postbus 78

2600 ME Delft

In uw schriftelijke reactie (zienswijze) moet u duidelijk uw naam en adres vermelden en aangeven om welke aanvraag omgevingsvergunning het gaat. U kunt uw reactie tot en met 27 november 2013 indienen.

Procedure

Iedereen die heeft gereageerd op het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken, waaronder de ruimtelijke onderbouwing en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen, ontvangt hierop een antwoord. Tevens wordt de definitieve beschikking verstrekt. Na de ter inzage termijn wordt het plan met de eventuele zienswijzen voor een definitieve vvgb aan de gemeenteraad aangeboden. De raad bepaalt of er een vvgb wordt afgegeven. De definitieve beschikking en de definitieve vvgb worden gepubliceerd in de Staatscourant en een huis-aan-huisblad.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stadswinkel via telefoonnummer 14015 of via www.delft.nl .

Naar boven