Logo Schermer
Ontwerpbestemmingsplan Dorpsstraat 66, Oterleek, Schermer

Kennisgeving ex. artikel 3.8 Wro ontwerpbestemmingsplan “Dorpsstraat 66, Oterleek”

Burgemeester en wethouders van Schermer hebben ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan “Dorpsstraat 66, Oterleek”. Voordat het ontwerpbestemmingsplan ter vaststelling wordt aangeboden aan de raad, wordt een ieder in de gelegenheid gesteld om kennis te nemen van het ontwerpbestemmingsplan.

Ligging plangebied

Het plangebied betreft het perceel Dorpsstraat 66 in de kern Oterleek van de gemeente Schermer. Dit perceel maakt onderdeel uit van de lintbebouwing langs de Dorpsstraat en grenst met de westzijde aan het buitengebied van de gemeente Heerhugowaard.

Betreft:

Het ontwerpbestemmingsplan betreft een nieuwe invulling van het perceel met een stolpboerderij met twee wooneenheden in plaats van een bestaande woning. Het perceel krijgt een dubbelbestemming: ‘Wonen’, ‘’Tuin’ en de bestemming ‘Waarde – Archeologie-3’ Op het erf aan de linkerzijde zal een losse berging worden geplaatst. Aan de rechterzijde wordt de doorkijk naar het achterland vrijgehouden. De bebouwing wordt met een bouwvlak vastgelegd, daarbuiten is geen bebouwing toegestaan.

Inzage: het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van woensdag 15 oktober tot en met dinsdag 26 november 2013 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage op de volgende wijzen:

Zienswijzen: Gedurende bovengenoemde periode kan een ieder een zienswijze naar voren brengen. Zienswijzen dienen bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend en moeten worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Schermer Postbus 2, 1840 AA Stompetoren. Wij verzoeken u boven aan de brief te vermelden 'zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan ‘Dorpsstraat 66’.

Ook het indienen van mondelinge zienswijzen is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te worden gemaakt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mw. A.C.A. Uitendaal, telefoonnummer 072-5037326.

Burgemeester en wethouders

Naar boven