Logo Breda
Bestemmingsplan Ulvenhout, Hertespoor 2013 vastgesteld, Breda

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat de raad op 30 september 2013 het bestemmingsplan “Ulvenhout, Hertespoor 2013” (NL.IMRO.0758.BP2013060007-0401) heeft vastgesteld. Het plangebied ligt aan de rand van de dorpskern Ulvenhout, ten noordoosten van de Annevillelaan, tussen de wegen Hertespoor, Gebuurdreef en Torendreef. In het noordoosten grenst het gebied aan het Ulvenhoutse Bos. Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ter inzage gelegde ontwerpbestemmingsplan niet gewijzigd.

Ter inzage

Bovengenoemd plan is te raadplegen op de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl , via ‘Wonen Wijken en Vervoer’> ‘Ruimtelijke Plannen’> ’Bestemmingsplannen ter inzage’ en ligt van 17 oktober tot en met 27 november 2013 ter inzage bij de Infobalie in het Stadskantoor. Het bestemmingsplan ligt eveneens ter inzage in het Dienstencentrum Ulvenhout, Dorpsplein 13a te Ulvenhout.

Beroep

Binnen bovengenoemde terinzagetermijn is het voor belanghebbenden mogelijk schriftelijk beroep in te stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het bestreden besluit niet. Tevens kunt u tegen het besluit een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak.

Breda, 16 oktober 2013

Burgemeester en wethouders van Breda, P.A.C.M. van der Velden, burgemeester

R.J.P. Meulenbroek, secretaris

Naar boven