Logo Leiden
Ontwerpomgevingsvergunning Conditionerende werkzaamheden project OBSP: opbrengen zand/ dempen watergang, Leiden

Namens het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden is besloten de ontwerp omgevingsvergunning conditionerende werkzaamheden project OBSP: opbrengen zand en dempen watergang (identificatienummer NL. IMRO.0546.OV00022-0201), met bijbehorende ruimtelijke onderbouwing, voor zienswijzen vrij te geven. De ontwerp omgevingsvergunning betreft het mogelijk maken van het opbrengen van een zandpakket en het dempen van een watergang, aan de noordzijde van de Plesmanlaan globaal tussen de oprit van de A44 en de kruising met de Verbeekstraat. Het betreft conditionerende werkzaamheden voor het project Ontsluiting Bio Science Park (OBSP).

Inzage

Het ontwerp ligt vanaf 17 oktober 2013 t/m 27 november 2013 ter inzage. Een digitale versie van het ontwerp is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. De pdf-versie is te downloaden op www.leiden.nl/ruimtelijkeordening. In het atrium van het stadhuis (Stadhuisplein 1) en in het Stadsbouwhuis (Bouwen en Wonen), Langegracht 72, maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur, (stadhuis ook donderdag tot 20.00 uur en zaterdag van 9.00-13.00 uur) kan een papieren versie van het ontwerp worden ingezien.

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kunnen schriftelijke zienswijzen worden ingediend bij burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden (postbus 9100, 2300 PC Leiden) of per e-mail naar sleutel@leiden.nl ter attentie van het team REA-RIO en onder vermelding van ‘zienswijze omgevingsvergunning conditionerende werkzaamheden project OBSP opbrengen zand/dempen watergang’. Een mondelinge zienswijze kan naar voren worden gebracht na voorafgaande afspraak via het secretariaat van het team RIO, tel. (071) 5165828.

Informatie

Nadere informatie in het Stadsbouwhuis (Bouwen en Wonen), Langegracht 72, tel.14 071, e-mail: service.bowo@leiden.nl.

Naar boven