Logo Nunspeet
Definitief besluit bestemmingsplan ‘Centrum’, Nunspeet

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (WABO)

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van Nunspeet maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° van de WABO afwijken van het geldende bestemmingsplan ‘Centrum’ voor het bouwen van veertien startersappartementen, drie grondgebonden patiowoningen, één vrijstaande woning en garageboxen met bijbehorende ontsluiting en parkeer- en groenvoorzieningen op de locatie Stationslaan 48 in Nunspeet. Tijdens de terinzagelegging zijn tegen het ontwerpbesluit omgevingsvergunning twee zienswijzen ingediend. Deze zienswijzen hebben geen aanleiding gegeven tot aanpassing van het besluit. De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 26 september 2013 een verklaring van geen bedenkingen afgegeven.

Het definitieve besluit inclusief alle bijlagen ligt met ingang van 16 oktober 2013 gedurende zes weken ter inzage bij de balie Ruimte in het Klantcontactcentrum (KCC). Alle besluiten en bijbehorende stukken zijn ook te raadplegen op www.nunspeet.nl .

Op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl met het identificatienummer NL.IMRO.0302.OV00010-vg01 is aangegeven op welke wijze van het bestemmingsplan is afgeweken.

Beroep

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden die tijdig zienswijzen hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit beroep instellen. Dit doet u door een beroepschrift in te dienen bij de sector Bestuursrecht van rechtbank Zutphen, Postbus 205, 7200 AE Zutphen, telefoonnummer (0575) 59 35 00. Het beroepschrift moet binnen zes weken met ingang van de dag na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd bij de rechtbank zijn ontvangen. Het beroepschrift moet ondertekend zijn en ten minste bevatten:

  • uw naam en adres;

  • de dagtekening;

  • een omschrijving van het besluit en

  • de gronden van het beroepschrift.

Daarnaast moet u een afschrift van dit besluit bijvoegen.

Door het instellen van beroep wordt dit besluit niet geschorst. Als u een beroepschrift hebt ingediend en niet wilt wachten op de uitspraak van de rechter, moet u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank in Zutphen. Voor het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

Wij verzoeken u ons op de hoogte te stellen van het instellen van beroep en/of het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening.

Op verzoek sturen wij u de brochure 'Bezwaar en beroep tegen een beslissing van de overheid' toe.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het KCC via doorkiesnummer (0341) 25 99 11.

Naar boven