Logo Assen
Vastgesteld bestemmingsplan Assen – Anreperstraat 204, Assen

Burgemeester en wethouders van Assen maken, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 19 september 2013, het bestemmingsplan Assen – Anreperstraat 204 met identificatienummer NL.IMRO.0106.99BP201110002B-C001 gewijzigd heeft vastgesteld. De wijziging heeft betrekking op de regels voor de aanwezige gasleiding. Het bestemmingsplan ligt met ingang van 18 oktober 2012 gedurende een termijn van zes weken ter inzage.

Inhoud bestemmingsplan en begrenzing plangebied

Voor de locatie Anreperstraat 204 is een verzoek ingediend op basis van de ‘Ruimte voor ruimte regeling’. Het verzoek strekt ertoe de bestaande opstallen op deze locatie te slopen in ruil voor herbouw van de bestaande woning en het toevoegen van een compensatiewoning.

Waar kunt u het bestemmingsplan inzien?

U kunt het bestemmingsplan tijdens werkdagen inzien bij de balie Vergunningen en Handhaving in het stadhuis, Noordersingel 33. Ook kunt het plan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.assen.nl .

Uw beroep

Tijdens bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door:

  • diegenen die tijdig hun zienswijzen bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht;

  • belanghebbenden tegen de in het bestemmingsplan aangebrachte wijzigingen;

  • belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen.

Het beroep moet schriftelijk worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

ASSEN, 17 oktober 2013

Burgemeester en wethouders

Naar boven