Logo Ubbergen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Wylerbergmeer’, Ubbergen

Burgemeester en wethouders van Ubbergen maken bekend dat gedurende 6 weken, het ontwerpraadsbesluit, het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage liggen in het gemeentehuis. Tevens is het ontwerpraadsbesluit en het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken digitaal in te zien en te downloaden op www.ubbergen.nl. Het digitale ontwerpbestemmingsplan kan ook worden geraadpleegd op de landelijke website via de volgende link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0282.BpWylerbergmeer-ONW1.

Het ontwerpplan met bijbehorende stukken, het ontwerp raadsvoorstel en het ontwerp raadsbesluit liggen met ingang van vrijdag 8 februari 2013 tot en met donderdag 21 maart 2013 voor iedereen ter inzage. In het ontwerp raadsvoorstel is opgenomen dat geen exploitatieplan zal worden vastgesteld.

Het bestemmingsplan is van toepassing op het Wylerbergmeer en de directe omgeving, te weten de recratieplas met strand, oevers en parkeerterrein, de manege, de voetbalclub, de petanquevereniging, de tennisvereniging en de woning aan de zijde van de provinciale weg N325. het bestemmingsplan biedt een goede regeling voor de bestaande voorzieningen en voorziet in de toevoeging van (verblijfs)recreatieve voorzieningen op de oevers van de recreatieplas door middel van een wijzigingsbevoegdheid.

Indienen van zienswijzen

Binnen de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen omtrent het ontwerp bij de gemeenteraad naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Ubbergen, postbus 201, 6573 ZJ Beek-Ubbergen, onder vermelding van "zienswijze OBP" en de naam van het bestemmingsplan. Er kunnen geen zienswijzen worden ingediend via de e-mail. Degene die een mondelinge zienswijze naar voren willen brengen, dient contact op te nemen met een medewerker van de afdeling VROM via telefoon 14024.

Naar boven