Logo Weesp
Voorontwerpbestemmingsplan Achtergracht-Groeneweg, Weesp

Burgemeester en wethouders van de gemeente Weesp maken bekend dat zij het bestemmingsplan Achtergracht- Groeneweg heeft voorbereid en op 1 oktober 2013 met het voorontwerpbestemmingsplan heeft ingestemd. Het voorontwerpbestemmingsplan is opgesteld voor de herontwikkeling van de locatie ‘Albert Heijn en de voormalige brandweerkazerne’. Het plan bestaat uit nieuwbouw met een supermarkt en enkele winkelunits. Daarnaast wordt ook een parkeerdek op de verdieping gerealiseerd. Het plangebied is gelegen tussen de Achtergracht, Groeneweg, de Singel en de Emmastraat. Voor de exacte grenzen van het voorontwerpbestemmingsplan wordt verwezen naar de stukken op de website.

Raadplegen van het voorontwerpbestemmingsplan

Het voorontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van donderdag 17 oktober 2013 gedurende zes weken (tot en met woensdag 27 november 2013) ter inzage gelegd. Het voorontwerpbestemmingsplan is in te zien bij het informatiecentrum in het Stadskantoor en het is raadpleegbaar via de website van de gemeente Weesp. Op de homepage van de website van de gemeente is een directe link naar de stukken te vinden. Het voorontwerpbestemmingsplan kan ook worden bekeken op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0457.BP01HZ03SG-vo01).

Inspraakreacties

Een ieder wordt in de gelegenheid gesteld om gedurende de bovengenoemde periode van zes weken te reageren op het voorontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke reacties kunt u richten aan het college van burgemeester & wethouders, Postbus 5099, 1300 GB te Weesp, onder vermelding van ‘Inspraakreactie voorontwerpbestemmingsplan Achtergracht- Groeneweg’. Als u nog vragen heeft, of als u een digitale of mondelinge reactie wilt geven, dan kunt u hiervoor het e-mailadres info@weesp.nl gebruiken of een afspraak maken met mevr. A. Tempelaars (0294) 491 391.

Uw reactie wordt betrokken in de procedure die leidt tot het ontwerpbestemmingsplan. Op uw ingediende reactie zal het college van burgemeester & wethouders schriftelijk reageren.

Naar boven