Logo Amsterdam - Centrum
Ontwerp 4e wijziging bestemmingsplan Nieuwmarkt 2004, Amsterdam Centrum

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum maakt bekend dat het ontwerp van de 4e wijziging van het bestemmingsplan Nieuwmarkt 2004 van 18 oktober 2013 tot en met 28 november 2013 voor een ieder ter inzage zal liggen bij:

  • De receptie van het stadsdeel Centrum, Amstel 1

  • het wijzigingsplan is te raadplegen via internet op www.centrum.amsterdam.nl .

Het ontwerp van het wijzigingsplan bestaat uit additionele voorschriften en gaat vergezeld van een toelichting.

Gebruikmakend van de wijzigingsbevoegdheid van artikel 3, lid 9 van de planvoorschriften van het bestemmingsplan Nieuwmarkt 2004 wordt de nadere regeling opgenomen voor detailhandelsvestigingen en voorzieningen ten behoeve van consumentverzorgende dienstverlening, dat souvenirwinkels, waarin al dan niet de verkoop van andere producten, waaronder tickets voor evenementen, rondvaarten, musea, enz., ook plaats heeft, minisupermarkten, headshops, seedshops en massagesalons in hun huidige aantal en op hun huidige locatie worden vastgelegd. Vestiging van nieuwe souvenirwinkels, minisupermarkten, headshops, seedshops, growshops en massagesalons is niet langer toegestaan.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een belanghebbende mondeling of schriftelijk zijn zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken aan het dagelijks bestuur van stadsdeel Centrum. Een schriftelijke zienswijze richt u aan het stadsdeel Centrum, directie Omgevingsmanagement, afdeling Realisatie Fysiek, t.a.v. dhr. E. Swijter, Postbus 202, 1000 AE Amsterdam.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen een afspraak maken via telefoonnummer (020) 552 4416. Een telefonische afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzageligging te worden gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch uw zienswijze kenbaar te maken.

Amsterdam, 18 oktober 2013

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum,

Naar boven