Logo Raalte
Maatschap Horenberg zijn mededeling voor uitbreiding van zijn rundveehouderij aan de Holterweg 37 te Heeten, Raalte

Wet milieubeheer

Mer-beoordeling

Burgemeester en wethouders van Raalte maken bekend.

Op 5 december 2012 heeft Maatschap Horenberg medegedeeld dat hij voornemens is zijn rundveehouderij gevestigd aan de Holterweg 37 te Heeten, kadastraal bekend gemeente Raalte, sectie H, nr. 3636 uit te breiden.

Ten opzichte van de reeds vergunde situatie worden in totaal 270 melkkoeien en 199 stuks jongvee in nieuwe en reeds bestaande stalruimte gehuisvest.

Zij hebben besloten dat door Maatschap Horenberg ten behoeve van de hierboven beschreven activiteit geen Milieu-effectrapportage behoeft te worden opgesteld. Gelet op de overgelegde stukken is er door de voorgenomen activiteit, gezien de omstandigheden waaronder deze worden ondernomen, geen sprake van bijzondere omstandigheden die het opstellen van een mer-rapport noodzakelijk maken.

Dit besluit is noodzakelijk in verband met het voornemen tot het indienen van een aanvraag voor een omgevingsvergunning.

Het besluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 18 januari 2013 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage bij het team Vergunning en Handhaving van het gemeentehuis, Zwolsestraat 16 te Raalte. Gedurende deze termijn kan het besluit en de daarbij behorende stukken tijdens de openingsuren en na telefonische afspraak, minimaal 1 werkdag van tevoren afspreken), ook buiten de openingsuren worden ingezien.

Tegen dit besluit kunnen geen bedenkingen worden ingediend. Het is wel mogelijk om te zijner tijd, na publicatie van de ontwerpbeschikking voor de omgevingsvergunning, in uw bedenkingen in te gaan op dit besluit om geen Milieu-effectrapportage te eisen.

Naar boven